085 – 822 24 60 info@youen.nl

Flink besparen

Duurzame zonnepanelen
Apeldoorn

De mensen van Youen zijn hard aan het werk voor de beste en de goedkoopste zonne-energie die er bestaat.

We denken graag mee in de beste zonnestroom oplossing voor jouw woning of bedrijfsgebouw en jouw situatie. Kies voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen met goede garanties en een scherpe prijs.

Kenmerkend aan Youen is onze persoonlijke aanpak van begin tot het eind. Neem contact met ons op voor vrijblijvende offerte.

Over Youen

Wij staan voor je klaar

Over Youen

Maatschappelijke bijdrage

Youen gelooft in slimme en groene energie voor iedereen en voor een betere wereld. Energie die jij opwekt met zonnepanelen, waarmee je flink bespaart en de aarde minder belast. Dat kan met zonne-energie via zonnepanelen. Die leveren wij.

Duurzaam en financieel slim

Voor iedere kilowattuur die je zelf duurzaam opwekt met zonnepanelen hoeft niets meer verbrand te worden. Omdat je die stroom zelf opwekt, hoef je die ook niet meer elders in te kopen en via het net mag je jouw stroom ook delen met anderen. Jouw duurzame zonnestroom is dus duurzaam én financieel een slimme zet.

 Kwaliteit statement

  • Youen installeert zonnepanelen sinds 2014. Velen gingen jou voor. Van kabel tot paneel: alle onderdelen hebben zich in de praktijk jarenlang bewezen.
  • Leveranciers van Youen zijn net als Youen zelf, bedrijven met een uitstekende reputatie. Afspraken over garantie worden ook over 15 en 25 jaar gewoon nagekomen.
  • Alle onderdelen van de Youen- installatie hebben onmiskenbare voordelen ten opzichte van anderen. Een installatie van Youen presteert dus beter.
  • Het vermogen van een installatie is er een die we garanderen. Bij Youen gaat het er niet om dat we die kunnen halen, we willen de verwachting overtreffen.
  • De installatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde en speciaal daarvoor opgeleide Youen-professionals die een normaal salaris verdienen. Iedere opdracht wordt goed en netjes uitgevoerd.
  • Als je wil kun je de performance van jouw installatie op jouw smartphone controleren. Wanneer service of verbetering nodig is kunnen we dat samen doen. Zo blijft jouw installatie ook op lange termijn in topconditie.

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Longi LR4-60HPH

120 cell monocrystalline
375 Wattpeak
Goede prestaties in omgeving met weinig licht instraling

Tiger All Black Mono-facial

120 cell monocrystalline
350 Wattpeak
Hoge stroomopbrengst gedurende de levensduur

Jinko N-Cell All-Black Premium

390 Wattpeak
25 jaar productgarantie
30 jaar vermogensgarantie
Premium

Wat zeggen onze klanten

Persoonlijke aanpak van begin tot eind

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren …met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom … een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Configureer je eigen dak

Bepaal hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen en wat je bespaart