Emmeloord e.o. – Duurzaam op zonnestroom

Deze actie is verlengd tot 15 september.

Flink besparen!

Duurzame zonnepanelen
Emmeloord

De mensen van Youen zijn hard aan het werk voor de beste en de goedkoopste zonne-energie die er bestaat.

We denken graag mee in de beste zonnestroom oplossing voor jouw woning of bedrijfsgebouw en jouw situatie. Kies voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen met goede garanties en een scherpe prijs.

Kenmerkend aan Youen is onze persoonlijke aanpak van begin tot het eind. Neem contact met ons op voor vrijblijvende offerte.

Youen_Emmeloord

Inwoners van Emmeloord e.o. krijgen tijdens de Maand van de duurzaamheid zonnepanelen van Youen en eventueel zelfs met de voordelige duurzaamheidslening. Ook de btw-terug-vraag-regeling, waarmee je nog eens 21% bespaart, voeren we gratis voor je uit.

Doe mee met onze video

Op woensdag 25 augustus 2021 om 20.00 uur hebben we informatie bijeenkomsten via Zoom, videovergaderen. Je kunt om 20.00 uur aansluiten om alles te weten te komen over zonnepanelen en zonne-energie in jouw huis. Als je je hiervoor aanmeldt ontvang je van ons een link in je mail waarmee je kunt deelnemen.

Conventionele en nieuwe generatie zonnepanelen

Youen levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen.
De voordelen:

  • meer zelf opgewekte duurzame energie
  • sneller terugverdienen
  • garantie tot 30 jaar
  • als regionale partij zijn we altijd in de buurt

Geheel vrijblijvend samenwerken aan meer, betere en goedkopere duurzame energie. Iedere kilowatt/uur die je zelf opwekt met je eigen panelen, hoef je elders niet te betalen. Met hoe meer mensen je inkoopt, hoe goedkoper de aanschaf wordt. Schrijf daarom zo snel mogelijk in.

En dan?

Youen maakt een plan voor jouw situatie en een offerte. Pas dan beslis je of je mee wilt doen. We kunnen je helpen met het aanvragen van de duurzaamheidslening. Installeren kan binnen drie weken en is binnen een dag klaar.

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Longi LR4-60HPH
120 cell monocrystalline
375 Wattpeak
Goede prestaties in omgeving met weinig licht instraling

Trina HoneyBlack 120 cell monocrystalline

Jinko Tiger All Black Mono-facial
120 cell monocrystalline
345 Wattpeak
Hoge stroomopbrengst gedurende de levensduur

REC Alpha
370 Wattpeak
met omruilgarantie
Sterk bij hoge temperaturen
Duurzame productie

Configureer je eigen dak

Bepaal hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen en wat je bespaart

Wat zeggen onze klanten

Persoonlijke aanpak van begin tot eind

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share