Hoofdtaken verkoop zonnepanelen residentiële markt

Youen installeert vakkundig pv-systemen waarmee klanten zelf duurzame energie kunnen opwekken. Onze identiteit geeft je stevige schoenen om in te staan en onze installatieteams maken jouw beloftes waar. Bekijk onze reviews, we scoren gemiddeld een 9.

Jouw dagelijkse taken

Een verkoper bij Youen is in de dagelijkse realiteit een aankoopbegeleider. Je inventariseert een project, noteert gegevens zorgvuldig in het CRM-systeem en brengt in een handomdraai een passende offerte uit. Youen bezoekt al haar klanten voordat we een installatie realiseren. Daarbij kun je gebruik maken van een auto van de zaak. Volgens een vast concept waarbinnen je je eigen creativiteit dagelijks kunt toepassen, houd je met behulp van een modern CRM-systeem jouw offertes bij van lead tot order. Een ochtend in de week overleg met je collega’s van de afdeling marketing en verkoop. Op het bedrijfsbureau kun je terecht voor technische ondersteuning. Youen ontwikkelt haar eigen marketingprogramma’s, doet haar eigen informatieavonden en beurspresentaties. 

Over Youen Installatie

Gespecialiseerd, gecertificeerd, erkend en ervaren installateur van zonnepanelen én Social Enterprise. Bakermat in Zeewolde en Nijkerk, meestal regionaal en soms landelijk opererend. Onze impact op de maatschappij is nieuwe, schone en duurzame energie, voor thuis en op het werk. In onze snelgroeiende en sterke organisatie werken we dagelijks aan onze goede kwaliteit en onze hoge klant-tevredenheid. Dat lukt dankzij ons team, de topmerken waar we mee werken, een passende beloning en een fijn en vaardig team. Wil jij dat ook? Solliciteer naar de functie Verkoper Residentiële Markt.

Carrierekansen

De aankomende jaren zullen er steeds meer zonnepanelen geplaatst worden in allerlei situaties. Wanneer je het product begrijpt en de dynamiek van de markt doorgrondt, kun je in het bedrijf doorgroeien naar productmanagement of projectmanager met grotere verantwoordelijkheden, complexere projecten en bijbehorende salariëring. Vergoeding van opleidingskosten naar HBO niveau is bespreekbaar. 

Wat is nodig?

Affiniteit met nieuwe duurzame energie. Je weet misschien niet alles, maar met behulp van je collega’s en je actieve houding en (bij voorkeur) ervaring in de installatiebranche vind je snel je weg. Opleiding of werk- en denkniveau liefst MBO-4 of gelijkwaardig met enkele jaren ervaring in een commerciële functie.

We doen het werk met elkaar en bouwen een ‘werkfamilie’, om ’s avonds met een goed gevoel in bed te liggen en de volgende dag met goeie zin weer op. Youen beloont boven CAO, passend bij jouw ervaring en prestaties.We vinden het belangrijk dat je groeit, nieuwsgierigheid en leergierigheid zijn goede eigenschappen. Wanneer je je hierin herkent, moet je direct solliciteren.

 

Solliciteren:

Mail: janhein.blom@youen.nl

Als je liever eerst even wil bellen kan dat met Jan Hein Blom via 06-51 54 33 72
(acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Share