085 – 822 24 60 info@youen.nl

Youen viert 250 installaties in Harderwijk

Hartelijk dank voor alle stemmen! 

Wauw! Wat hebben jullie allen fanatiek gestemd op jullie favoriet. Het is nu aan de notaris om alle stemmen te tellen. Daarna zullen we op 31 mei de winnaar bekendmaken in de Harderwijker Courant.

Al eerder op de hoogte zijn van de winnaar van de gratis zonnepanelen installatie? Volg ons op Facebook & LinkedIn.

De stembussen zijn nu gesloten! Hou onze Socials in de gaten voor het eindresltaat

Klanten van Youen uit Harderwijk mochten tot 25 april 2023 ieder één goed doel voorstellen, youen heeft hieruit een top 3 geselecteerd. Vervolgens mochten alle Harderwijkers tot 17 juni 2023 een stem uitbrengen. 

 

Youen – regionaal sterk

Samen maken we gemeente Harderwijk Duurzamer

De mensen van Youen zijn hard aan het werk voor de beste en de goedkoopste zonne-energie die er bestaat.

We denken graag mee in de beste zonnestroom oplossing voor jouw woning of bedrijfsgebouw en jouw situatie. Kies voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen met goede garanties en een scherpe prijs.

Kenmerkend aan Youen is onze persoonlijke aanpak van begin tot het eind. Neem contact met ons op voor vrijblijvende offerte.

Youen_Emmeloord

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Heterojunction

Paneel voor woningen en projecten

  • tot 420 Wp
  • Fabrikant: REC 
Trina HoneyBlack 120 cell monocrystalline

N-Type all black

Paneel voor woningen en projecten

  • tot 435 Wp
  • Fabrikant: Jinko

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share