085 – 822 24 60 info@youen.nl

Een laadpaal van Youen

Gebruik de elektriciteit van jouw eigen zonnepanelen om je auto met een laadpaal op te laden 

Efficiënt, snel en zorgeloos

Tanken van je eigen dak

Milieuvriendelijk zijn, dat gaat het beste met een elektrische auto. Maar je schone en stille vervoersmiddel moeten worden opgeladen, het liefst gewoon bij jou thuis. Het is essentieel om te investeren in een hoogwaardige laadoplossing. De producten die Youen biedt zijn ontworpen om je elektrische auto efficiënt en zorgeloos op te laden. 

Om het opladen van jou auto zo schoon en goedkoop mogelijk te maken kan je gebruik van je eigen hernieuwbare energiebronnen. Door een laadpaal toe te voegen aan je zonne-systeem kan je gratis tanken van je eigen dak.

We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor jou. Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende afspraak in.  

 

Vraag direct een laadpaal aan!

 

Elke woonsituatie is anders. Onze laadoplossingen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. We hebben de expertise en ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Met een eigen laadpaal rij je op je eigen duurzaam opgewekte gratis energie. Dat is niet alleen milieu vriendelijk maar ook financieel slim.

Neem direct contact op!

Laadpaal

Laadpaal Ratio Solar 11-22 kW

Youen levert met deze laadpaal van ratio een laadoplossingen die eenvoudig, veilig en betrouwbaar is. Deze lader heeft een prachtig strak design, en voldoet aan alle kwaliteiten- en veiligheidsnormen.

 •  Snel en effectief opladen
 • Inzicht krijgen in de actuele laadsessie
 • Overzicht zien van je laadgeschiedenis
 • De laadstand kiezen die bij je past
 • De lader vergrendelen of ontgrendelen
 • Uitgesteld laden

Deze laadpaal is intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Ze zijn ontworpen met het oog op gemak, en biedt handige functies zoals een mobiele app voor eenvoudig beheer!

 

Zo snel mogelijk tanken van je eigen dak?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou.

 

 • Kies een tijdvak voor het terugbellen.


 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB, Max. aantal bestanden: 3.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Max. bestandsgrootte: 1 GB, Max. aantal bestanden: 3.
   • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 GB, Max. aantal bestanden: 3.


    Recenties

    Wat onze klanten zeggen

    Super service

    Goed advies gekregen en alles netjes afgehandeld. Installatie is netjes verlopen en de mannen waren erg beleefd. Zeker een aanrader voor anderen.

     Karin | Purmerend

    Geweldig

    Vijf jaar geleden zonnepanelen bij Youen gekocht en zeer tevreden over alles. Nu moesten ze er af omdat ik een dak verhoging kreeg. Dus belde Youen. Zij hebben met uitbreiding van nog twee panelen dit voor ons perfect geregeld. Wat een service en klasse bedrijf…

    Marcel en Lia | Amsterdam

    Goed werk geleverd

    Goed werk geleverd: prima nette monteurs alles keurig opgeleverd denken mee hoe de installatie het beste gedaan kan worden. Alles netjes achtergelaten.

    Theo | Beekbergen

    Een prima bedrijf om mee in zee te gaan

    Naast een goede en zorgvuldige beoordeling van onze situatie is er een offerte gemaakt. Omdat wij niet thuis zijn in deze materie kregen wij voldoende uitleg en konden altijd met onze vragen aankloppen, en werden wij direct geïnformeerd. Dat geeft natuurlijk een goed gevoel en zorgt voor vertrouwen. Na de opdracht die wij gegeven hebben kwam de planning aan de orde en daarnaast ook de perikelen van teruggave BTW die door Youen verzorgt wordt. Op de afgesproken datum zijn de zonnepanelen geïnstalleerd door vakbekwame en fijne mensen waar we zeer tevreden over zijn.

    De Goeij Gerardus | Ulvenhout

    Wil jij ook zonnepanelen op je huis?

    ✔ check of je dak geschikt is
    ✔ bereken het aantal panelen
    ✔ en zie wat je bespaart!

    Share