085 – 822 24 60 info@youen.nl

SDE++ subsidie voor zonnepanelen

De financiën

Verzekerd van een goed rendement

Subsidie voor zonnepanelen-projecten heet SDE+ subsidie. Wanneer de stroomaansluiting groter is dan 3 x 80 ampère en de zonnestroom-installatie meer vermogen heeft dan 15 kilowatt (ongeveer 50 zonnepanelen), komt het project mogelijk in aanmerking voor deze stimuleringsregeling van de overheid. Wanneer de subsidie is toegekend, is de opwekking van duurzame zonne-energie voor 15 jaar verzekerd en kunt u een bruto aanvangsrendement realiseren van meer dan 10% op het totale geïnvesteerde vermogen.

De techniek

Haal meer uit uw SDE+ subsidie project

Youen installeert topmerk zonnepanelen met de nieuwste technologie. Dat betekent meer kilowatt-uren uit een zonnepaneel en dat is nu precies waarvoor u door de subsidieverstrekker wordt beloond: zoveel mogelijk duurzame energie produceren. Projecten van Youen leveren meer op. Sinds 2014 werken we aan zorgeloze zonne-energie en dat kun je zien in onze referenties. Bekijk ze hier.

De SDE+ subsidieregeling in 5 minuten

Meer weten over de SDE+ subsidie

We houden de nieuwe regelgeving nauwgezet in de gaten. Dat geeft jou als ondernemer de kans om mee te liften op onze kennis. Laat dat zeker niet voorbij gaan en neem contact met ons op als je vragen hebt over de mogelijkheden van de SDE+ subsidieregeling.

Share