085 – 822 24 60 info@youen.nl

Waarom zonne-energie van Youen?

Youen staat voor duurzame innovatie en goed ondernemerschap

Youen ontwerpt, levert en installeert sinds 2014 systemen voor zonne-energie van klein tot groot. Youen is door het gezaghebbende InstallQ gecertificeerd als installateur voor zonnepanelen. Ervaren PV-installateurs van Youen zijn goed voorbereid op hun werk. Ze kennen de producten uit jarenlange ervaring en beschikken over de juiste gereedschappen. Bij iedere installatie is een gediplomeerde elektricien aanwezig voor een veilige aansluiting die voldoet aan normen en eisen.

Werknemers van Youen krijgen voldoende veiligheidsmiddelen mee om een veilige werkplek te garanderen. Iedere werknemer van Youen is VCA gecertificeerd.

Youen is een geaccrediteerde Social Enterprise.

  • Onze bijdrage aan een betere wereld is financieel slimme, kwalitatieve duurzame energie die jouw autonomie verbetert.
  • Medewerkers van Youen verdienen een normaal inkomen en volgen opleidingen. Directieleden van Youen hebben een normaal salaris. Youen maakt een passende winst die hoort bij continuïteit op de lange termijn en haar karakter als Social Enterprise.
  • Youen onderneemt verstandig en op een financieel verantwoorde manier en reserveert periodiek bedragen om garantieverplichtingen ook op lange termijn na te kunnen komen.

Youen kwaliteit statement voor zorgeloze zonne-energie:

  • Youen-installaties zijn van topkwaliteit. Van kabel tot zonnepaneel, alle fabrikanten van onderdelen van de installatie hebben zich in de praktijk al jarenlang bewezen.
  • Leveranciers van Youen zijn net als Youen zelf, bedrijven met een uitstekende reputatie. Afspraken zoals garantie worden ook over 10 en 25 jaar, gewoon nagekomen.
  • Alle onderdelen van de installatie hebben onmiskenbare voordelen ten opzichte van anderen. Een installatie van Youen presteert dus beter.
  • Het vermogen van een installatie is er een die we garanderen. Bij Youen gaat het er niet om dat we die kunnen halen, wij willen de verwachting overtreffen.

Als we jouw installatie kunnen aansluiten op het internet, krijg je toegang tot on-line monitoring. We houden samen met jou de performance van jouw systeem scherp in de gaten. Wanneer service nodig is of verbeteringen mogelijk zijn, staan de PV-specialisten van Youen voor je klaar. Zo blijft jouw investering dus ook op de lange termijn in top- conditie.

Componenten van topkwaliteit

Wil jij ook zonnepanelen
op je huis?

✔ check of je dak geschikt is
✔ bereken het aantal panelen
✔ en zie wat je bespaart!

Share