085 – 822 24 60 info@youen.nl

Ervaringen met Youen

%

beveelt ons aan

Op basis van meer dan 400 beoordelingen via  kiyoh.nl

Geef jouw mening

We vinden het fijn om te horen hoe onze klanten de producten en de dienstverlening van Youen ervaren. Tegelijkertijd kan jouw review doorslaggevend zijn voor iemand die op zoek is naar een ervaren en vaardige installateur van zonnepanelen, batterij of laadpaal. Daarom vinden we het fijn als je jouw ervaringen met Youen wil delen met anderen. Dat kan onafhankelijk via Google Reviews of Kiyoh.

Recente ervaringen

Wat onze klanten zeggen

Super service

Goed advies gekregen en alles netjes afgehandeld. Installatie is netjes verlopen en de mannen waren erg beleefd. Zeker een aanrader voor anderen.

 Karin | Purmerend

Top bedrijf met ervaren Monteurs

Belde een dag voor de installatie of de monteurs eerder konden komen i.v.m. de warmte. Geen probleem. Top personeel, allees gaat in overleg. Werken netjes en secuur. Elektricien met veel ervaring. […] Kortom top bedrijf met veel ervaring.

 Marcel | Zeewolde

Installatie zonder zorgen

Diverse aanbieders een offerte laten uitbrengen. De offerte van Youen leek het meest passend. Het plaatsen en aansluiten van panelen verliep probleemloos. De monteurs zijn vakinhoudelijk top: de afwerking van gehele installatie verliep vlekkeloos. Ik zou youen zeker adviseren.

 Jan | Hilversum

Geweldig

Vijf jaar geleden zonnepanelen bij Youen gekocht en zeer tevreden over alles. Nu moesten ze er af omdat ik een dak verhoging kreeg. Dus belde Youen. Zij hebben met uitbreiding van nog twee panelen dit voor ons perfect geregeld. Wat een service en klasse bedrijf…

Marcel en Lia | Amsterdam

Van voor tot achter uitstekend

Zowel de gebruikte materialen als het personeel maken op mij een goede indruk. Zeker een aanrader dit bedrijf!

 Pim | Amersfoort

Ik adviseer doen.

Wij hebben gekozen voor Youen omdat zij de enige partij zijn die de juiste veiligheidsmaatregelen voor valgevaar neemt voor hun personeel. Ik heb een hele goede indruk van het personeel over de kundigheid, de kwaliteit en netheid van de geleverde producten. 

Ook nemen ze de tijd voor je.

Heerlijk om nu eindelijk zelf elektricitieit op te wekken en lokaal te gebruiken.

 Gijsbert | Leusden

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd: prima nette monteurs alles keurig opgeleverd denken mee hoe de installatie het beste gedaan kan worden. Alles netjes achtergelaten.

Theo | Beekbergen

Tip top geleverd

Snel geïnstalleerd, keurig gedaan, vriendelijke mensen. Niets dan lof!

Kees | Amersfoort

Wat een TOP bedrijf!!!

Vanaf het eerste contactmoment tot en met de plaatsing van onze panelen en de nacalculatie te maken gehad met vriendelijke, eerlijke en vakkundige medewerkters. Alles is conform afspraken en binnen de planning uitgevoerd. Mooi voorbeeld hoe het eigenlijk altijd zou moeten zijn. Comlimenten aan de verkoper, monteurs, elektricien en de kantoormedewerkers. Dank jullie wel. 

Willem | Huizen

De teams van Youen staan voor je klaar

Het kan zijn dat u, ondanks alle informatie op onze website, toch nog met een vraag zit. In dat geval kan je contact met ons opnemen. We zijn 5 dagen per week bereikbaar.

(085) 822 24 60

Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Vraag/opmerking

Youen projecten

14 panelen

Zeewolde

60 panelen

Nijkerk

12 panelen

Harderwijk

18 panelen

Zeewolde

12 panelen

Honselersdijk

9 panelen

Zeewolde

18 panelen

Harderwijk

22 panelen

Amersfoort

12 panelen

Amsterdam

Bekijk wat Youen voor jou kan doen, doe de DakCheck

Share