085 – 822 24 60 info@youen.nl

Hellebrekers – Duurzaam op zonnestroom

Bespaar flink op je energierekening met duurzame zonnepanelen, goede garanties en een scherpe prijs van Youen.

Als Hellebreker kun jij gebruikmaken van een speciale regeling om zonnepanelen met extra hoge korting in te kopen bij Youen. Wist je dat er een BTW-terug-vraag-regeling geldt waardoor je van nog eens 21% extra voordeel geniet? Youen helpt jou kosteloos met deze teruggaaf-regeling.

Over Youen

Hellebrekers werkt al jaren samen met gespecialiseerd en gecertificeerd installateur van zonnepanelen: Youen. Met elkaar hebben we de ambitie om gebouwen te verduurzamen en zoveel mogelijk duurzaam opgewekte energie te produceren.
Jouw voordelen:

  • meer zelf opgewekte duurzame energie
  • sneller terugverdienen door middel van flinke besparingen op je energierekening
  • tot 30 jaar garantie op componenten van jouw installatie
  • de monteurs en installateurs van Youen installeren vakkundig en snel en zijn goed bereikbaar voor jouw vragen

Wil jij ook samen werken aan meer, betere en goedkopere duurzame energie? Iedere kilowatt/uur die je met jouw eigen zonnepanelen opwekt, hoef je elders niet te betalen. Schrijf je daarom zo snel mogelijk, geheel vrijblijvend, in.

En dan?

Nadat jij jouw formulier hebt ingevuld, gaat Youen aan de slag met een maatwerkplan voor jouw specifieke situatie. Je ontvangt een offerte en vervolgens is de keuze aan jou. Wanneer jij ‘ja’ zegt, plant Youen op korte termijn een afspraak in voor de installatie. De installatie duurt slechts 1 dag.

* Met deze inschatting kunnen we bepalen hoeveel panelen je nodig zult hebt.

Share