085 – 822 24 60 info@youen.nl

Herfstactie – Jouw slimme energiesysteem

Profiteer van de salderingsregeling, lagere prijzen en alle zonnestralen van 2024

Youen nodigt je uit om deel te nemen aan de Herfstactie. Met de winter voor de deur, is dit het perfecte moment om je woning te verduurzamen. Schrijf je nu in en geniet dit jaar nog van jouw eigen opgewekte energie, zo ben je klaar voor de eerste zonnestralen van het nieuwe jaar.

Youen-Barneveld

Het rendement van jouw dak

Bepaal hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen en wat je bespaart met eigen energie

Voorbereid de lente in

Financieel slim, Onafhankelijk van energiemaatschappijen en goed voor het klimaat.

Bij Youen begrijpen we dat zonnepanelen niet alleen financieel slim zijn, maar ook de sleutel tot een duurzame toekomst.Dit is het juiste momemt om in te stappen. Profiteer van de salderingsregeling, lagere prijzen en alle zonnestralen van 2024. Haak daarom aan bij de Youen Herfstractie 2023:

De voordelen

  • Financiële Voordelen: Bespaar direct geld op je energierekening en geniet van de korting van €30,- per paneel wanneer je je inschrijft voor 12 december.
  • Onafhankelijkheid: Met zonne-energie word je minder afhankelijk van grote energiemaatschappijen. Jij hebt de controle over je eigen energieproductie
  • Schoon & Duurzaam: Kies voor een schonere planeet door de CO2-uitstoot te verminderen en bij te dragen aan een groenere toekomst voor komende generaties
  • Slim verzelfstandigen: Ontdek hoe je jouw zonne-energiesysteem kunt uitbreiden met thuisbatterijen en laadpalen voor elektrische auto’s.

Geheel vrijblijvend samenwerken aan meer en betere duurzame energie. Iedere kilowatt/uur die je zelf opwekt met je eigen panelen, hoef je elders niet in te kopen.

Hoe verder?

Schrijf je in! Bekijk wat jij kan besparen. Youen maakt een plan voor jouw situatie en een offerte. Pas dan beslis je of je mee wilt doen.

 

Heb je liever dat iemand even meekijkt?

Laat dan hier je gegevens achter

Youen – regionaal sterk

Samen naar duurzaam

De mensen van Youen zijn hard aan het werk voor de beste en de goedkoopste zonne-energie die er bestaat.

We denken graag mee in de beste zonnestroom oplossing voor jouw woning of bedrijfsgebouw en jouw situatie. Kies voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen met goede garanties en een scherpe prijs.

Kenmerkend aan Youen is onze persoonlijke aanpak van begin tot het eind. Neem contact met ons op voor vrijblijvende offerte.

 

Youen_Emmeloord

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Heterojunction

Paneel voor woningen en projecten

  • tot 420 Wp
  • Fabrikant: REC 
Trina HoneyBlack 120 cell monocrystalline

N-Type all black

Paneel voor woningen en projecten

  • tot 435 Wp
  • Fabrikant: Jinko

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share