085 – 822 24 60 info@youen.nl

Goed dat je er bent

Youen heeft al meer dan 100 installaties voor zonne-energie gerealiseerd in Zeewolde. Om dat te vieren geven we een installatie van 8 zonnepanelen weg aan een goed doel in het dorp om zelf duurzame zonnestroom te kunnen maken en energiekosten te besparen.

Exclusief klanten van Youen in Zeewolde mogen tot uiterlijk 30 juni 2020 ieder één goed doel voorstellen. Op 30 juni sluit de inschrijving en selecteert Youen een top 3. Vervolgens mag tot 10 juli 2020 iedere inwoner uit Zeewolde een stem uitbrengen.

Een paar regels om het in goede banen te leiden

Het doel wat je voor wil stellen moet gevestigd zijn in Zeewolde en een bijdrage leveren aan de gemeenschap van het dorp. Denk daarbij (maar niet uitsluitend) aan instellingen zoals de voetbalvereniging, de hondenvereniging, het kerkgebouw, de hockeyvereniging, de lokale omroep, de zeilvereniging, enzovoorts. Om jouw voordracht ook echt impact te kunnen laten hebben, moet je wel even nadenken of het ook echt gewenst is en kan. Uiteindelijk is het in alle gevallen aan Youen om een top drie te selecteren.

  • Youen doet deze actie geheel onverplicht en zonder ergens toe gehouden te zijn. Over een uitkomst wordt niet gecorrespondeerd.
  • Ga akkoord met de privacy regels van Youen. Daarin staat dat we voorzichtig met jouw gegevens omgaan en niet zullen delen met anderen, tenzij dat bedrijfsmatig noodzakelijk is.

Als je nog vragen hebt, mag je altijd even bellen met Youen via 085-822 2460

Geef jouw favoriete goede doel op

Share