085 – 822 24 60 info@youen.nl

Zakelijk Zonnesucces

Winstgevend verduurzamen voor bedrijven

Youen Kennisborrel

Youen kennisborrel

Zakelijk succes in de verduurzaming van jouw bedrijfspand

 

28 september 2023

}

Inloop vanaf 15:30

Jouw bedrijf verduurzamen op een financieel slimme manier? Dan mag je deze kennisborrel niet missen! Schrijf je in voor donderdag 28 september 2023. In samenwerking met verscheidene experts zetten wij alle aspecten van de nieuwe werkelijkheid van energie uit elkaar.

 

28 september 2023

}

Inloop vanaf 15:30

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zonnepanelen op nieuwbouw - Youen Zeewolde

Meld je nu aan!

Winstgevend verduurzamen voor bedrijven begint bij een goede voorbereiding

Tijdens de sessie hebben wij sprekers over subsidiëring voor het MKB en lichtgewicht zonnepanelen. Verder zijn er experts aanwezig die alle vragen over energieopslag, laadpleinen en netcongestie kunnen beantwoorden. De experts delen graag hun kennis en ervaringen, zodat jij stappen kunt zetten naar een duurzame toekomst voor jouw bedrijf. Op 28 september 2023, van 15:30 tot 17:30 met een borrel achteraf.

Zonnepanelen op nieuwbouw - Youen Zeewolde

Samen maken we het verschil.

 

 

Programma

15.30 uur
Inloop
Koffie, thee en Fris


16.00 uur – 17:00
Sprekers
2 sprekers


17:00 uur – 17:30
Q & A
2 sprekers


17:30 – 18:00
Borrel en specifieke vragen
Hapje, drankje

 

Onderwerpen:

Slimme oplossingen voor bedrijven 

Subsidies voor het MKB 

Subsidies voor Groot Zakelijke aansluitingen

Netcongestie

Zakelijke Batterijen

Veiligheidsregels

Laadpleinen & -palen

 

 

Gastsprekers

Holland Solar

Jasper Ensing

Branchespecialist zon op gebouw

De activiteiten van Holland Solar zijn gericht op promotie en het versterken van de marktpositie van zonne-energie in Nederland, het waarborgen van de kwaliteit van zonne-energietoepassingen en het promoten van zonne-energie in het algemeen

Jörgen Derksen

Lichtgewicht zonnepanelen

Tijdens de sessie zal Jörgen vertellen hoe de lichtgewicht zonnepanelen van Solarge gebruikt kunnen worden in de verduurzaming van bedrijfsgebouwen.

masterclass-youen-partner-solarge

Met professionele input van:

Youen - Energie van jou!

Download nu!

Gratis WhitePaper – Zonnepanelen voor bedrijven

Download de gratis WhitePaper van Youen voor meer informatie over Zonnepanelen voor bedrijven. In vier stappen leggen we uit hoe het proces bij Youen in zijn werk gaat en hoe jij zo goed mogelijk je eigen energie kan opwekken! Youen – energie van jou.

Youen – regionaal sterk met zonnepanelen voor bedrijven

Samen maken we het verschil

Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken voor bedrijven. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn.
Dat is Youen, energie van jou.

Youen_Emmeloord

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share