085 – 822 24 60 info@youen.nl

Masterclass: Zonnepanelen & Netcongestie

Het verduurzamen van jouw bedrijfsdak

 

10 mei 2023

}

Inloop vanaf 13:30

Brasserie Moeke, Nijkerk

Jouw bedrijf verduurzamen op een financieel slimme manier? Dan mag je deze Masterclass: Zonnepanelen & Netcongestie niet missen! Deze masterclass wordt door Youen georganiseerd op woensdag 10 mei 2023. In samenwerking met verscheidene experts zetten wij alle aspecten van de nieuwe werkelijkheid van energie uit elkaar.

 

10 mei 2023

}

Inloop vanaf 13:30

Brasserie Moeke, Nijkerk

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zonnepanelen op nieuwbouw - Youen Zeewolde

Meld je nu aan!

Verduurzamen voor bedrijven begint bij goede voorbereiding

Tijdens de sessie leer je alles over zonnepanelen, energieopslag, subsidies, ethische kwesties en netcongestie. De experts delen graag hun kennis en ervaringen, zodat jij stappen kunt zetten naar een duurzame toekomst voor jouw bedrijf. Op 10 mei 2023, van 13:30 tot 17:30 met een borrel achteraf.

Zonnepanelen op nieuwbouw - Youen Zeewolde

Neem deel aan de masterclass en ontdekt alles over energieopslag, subsidies, ethische kwesties, zonnepanelen & netcongestie.

Samen maken we het verschil.

 

Programma

13.30 uur
Inloop
Koffie, thee en Fris


14.00 uur – 15:30
Masterclasses
3 sprekers


15:30 – 16:00 
Pauze
Koffie, thee en Fris


16:00 – 17:30
Masterclasses
3 sprekers


17:30 – 18:30
Borrel en specifieke vragen
Hapje, drankje

 

Onderwerpen:

Energie Management Systemen en Netcongestie

CSR: Europeese Productie Zonnepanelen

Slimme oplossingen voor bedrijven 

Subsidies

Nieuwe toepassingen 

Veiligheidsregels

Opslag mogelijkheden (Batterijen)

 

 

Sprekers

Harm Jeeninga

CSR & Europese productie van zonnepanelen

Harm Jeeninga is Directeur markt bij TNO Energie en Materialen Transitie. Hij is daar verantwoordelijk voor het onderzoeksprogramma voor zon pv, wind en het sociaal wetenschappelijk onderzoek en is ruim 25 jaar in dit werkveld actief. Harm komt tijdens de Youen masterclass praten over onder andere CSR.

Bouke van de Weerdt

Nieuwe toepassingen – Batterijen

Bouke van der Weerdt is als Technisch Directeur van Huawei Digital Power in Nederland verantwoordelijk voor de technische voorverkoop en marketing activiteiten in Benelux, Ierland en Portugal. Hoe kan je vernieuwde techniek optimaal ingezet worden voor je groene bedrijfsdoelen. 

masterclass-youen-partner-huawei

Menno van den Donker

Lichtgewicht zonnepanelen

Menno van den Donker studeerde in 2002 af aan de TU Eindhoven op de ontwikkeling van lichtgewicht zonnepanelen. Het thema liet hem sindsdien nooit meer los. Op de Masterclass zal Menno vertellen hoe de lichtgewicht zonnepanelen van Solarge gebruikt kunnen worden in de verduurzaming van bedrijfsgebouwen.

masterclass-youen-partner-solarge

Met professionele input van:

Terugblik

Masterclass 2019

Deelnemers (fysiek/online)

– Zowel fysiek als online
– Vanuit het prachtige .. in Zeewolde

 

Deelnemers (fysiek/online)

– Alles online
– Vanuit het prachtige … in Zeewolde

 

Deelnemers (online)

Masterclass 2020

Deelnemers (online)

Download nu!

Gratis WhitePaper – Zonnepanelen voor bedrijven

Download de gratis WhitePaper van Youen voor meer informatie over Zonnepanelen voor bedrijven. In vier stappen leggen we uit hoe het proces bij Youen in zijn werk gaat en hoe jij zo goed mogelijk je eigen energie kan opwekken! Youen – energie van jou.

Youen – regionaal sterk met zonnepanelen voor bedrijven

Samen maken we het verschil

Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn.
Dat is Youen, energie van jou.

Youen_Emmeloord

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share