085 – 822 24 60 info@youen.nl

Per 1 september 2018 neemt de Zeewoldense zonnepanelenspecialist Youen de Zeewoldense elektra-installateur ‘Elektrick’ over.

Aanleiding van de overname

Youen installeert sinds 2013 zonnepanelen door heel Nederland, op zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Eigenaar Rick Dekker was voorheen in deeltijd werkzaam bij het Hoogheemraadschap en werkte daarnaast al met enige regelmaat bij Youen of voerde als elektricien werkzaamheden uit voor de eigen klantenkring.
Voor Rick Dekker was er al langer de wens om helemaal als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zijn onderneming op laten gaan in Youen en aandelen verwerven in een vennootschap met een going concern was een prachtige stap en het past bij zijn dagelijkse werk met elektra en in de meterkast, nu vergroot met de ambitie om woningen en bedrijfsgebouwen te verduurzamen met zonnepanelen.

Ondernemer Jan Hein Blom vertelt dat Rick al langere tijd een belangrijke speler in de onderneming werd, niet in de laatste plaats vanwege de goede samenwerking. Met deze logische stap worden team en vaardigheden van Youen verbeterd en versterkt.

Youen

Zonnepaneleninstallateur Youen is gevestigd in Zeewolde en installeert sinds 2013 nieuwe generatie zonnepanelen met MWT back contact technologie op daken van woningen en bedrijfsgebouwen. Neem voor meer informatie contact op via telefoonnummer 085-822 2460 of ga naar www.youen.nl

Collectieve actie Zeewolde

Speciaal voor Zeewolde organiseert Youen een collectieve actie. Door samen te werken en installaties te bundelen kunnen kosten bespaard worden. Schrijf voor 31 oktober 2018 vrijblijvend in via de website van Youen www.youen.nl/zeewolde. Besluit in november of je mee wilt doen en krijg in december je zonnepanelen.

Share