085 – 822 24 60 info@youen.nl

Scouting Jan Wandelaar, winnaar 8 gratis zonnepanelen van Youen

Installatiebedrijf Youen is gespecialiseerd in zonnepanelen en kreeg van Zeewoldenaren inmiddels de honderdste installatie gegund. Bij deze mijlpaal geeft Youen de gemeenschap iets terug door een installatie van 8 gratis zonnepanelen te gunnen aan een goed doel. De goede doelen werden aangedragen door de klanten van Youen, Zeewoldenaren konden tot 10 juli 2020 12:00h hun stem uitbrengen.

Tot 30 juni kregen bestaande klanten de gelegenheid voor het aandragen van een goed doel. Daaruit zijn er drie geselecteerd: OBS De Wetering, Scouting Jan Wandelaar en Stichting De Basisz. 10 dagen lang werd er driftig gestemd waarin aanvankelijk OBS De Wetering aan kop ging, maar later ingehaald werd door de Scouting. Ook bij de Basisz was een hechte groep aanhangers.

Notaris Schaap bepaalt de winnaar

Uiteindelijk zijn alle stemmen geteld door Notaris Schaap uit Zeewolde. Met kunde koos hij de winnaar met de meeste stemmen. Dat bleek Scouting Jan Wandelaar te zijn, met meer dan 54% van de stemmen. Om de andere twee toch met gevulde handen het weekend in te laten gaan werden nog twee boeketten van Bloomfields gebracht.

Reactie van Scoutingvoorzitter

Voorzitter Erik Mengerink van Scouting Jan Wandelaar is blij verrast met de aanwinst en gaat binnenkort overleggen met een installatieteam van Youen om af te spreken waar de zonnepanelen mogen komen.

‘Ze zullen ons helpen de stroomrekening te verlagen’, is zijn blije conclussie. Daardoor blijven er weer wat middelen beschikbaar voor andere belangrijke dingen binnen de club. Langs deze weg wil hij allen die op zijn club hebben gestemd, van harte bedanken voor de steun.

Youen, gek met zonnepanelen, serieus met mensen.

Youen is een gecertificeerd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van Zonnepanelen. Youen is gevestigd in Zeewolde en een geregistreerde Social Enterprise, zoals Mud-Jeans, Tony Chocolonely en Vandebron. Met haar bedrijfsvorm wil Youen impact hebben op de maatschappij door mensen in staat te stellen om zelf duurzame energie op te wekken. Dat is financieel slim, het draagt bij aan CO2-reductie en het geeft mensen een zelfstandigheid terug ten opzichte van de energiemaatschappij. Youen installeert met eigen personeel. De meeste werknemers komen uit Zeewolde. Youen koopt graag zoveel mogelijk lokaal in.

Wil jij ook zonnepanelen
op je dak?

✔ check of je dak geschikt is
✔ bereken het aantal panelen
✔ en zie wat je bespaart!

Share