085 – 822 24 60 info@youen.nl

Vacature electromonteur, Youen Nijkerk

 

Hoofdtaken

  • Montage en aansluiten van zonnepanelen en omvormers (elektra en data) in dakgebonden systemen (zowel plat- als schuin dak)
  • Monteren veiligheidsmaterialen
  • Verzorgen van de eigen grijpvoorraad en materialen in de bus

Over Youen

Gespecialiseerd, gecertificeerd, erkend en ervaren installateur van zonnepanelen én Social Enterprise. Bakermat in Zeewolde en Nijkerk, meestal regionaal en soms landelijk opererend. Onze impact op de maatschappij is nieuwe, schone en duurzame energie, voor thuis en op het werk. Dat is financieel slim, duurzaam en het verbetert je zelfstandigheid. In onze snelgroeiende en sterke organisatie werken we dagelijks aan onze goede kwaliteit en onze hoge klant-tevredenheid. Dat lukt dankzij ons team, de topmerken waar we mee werken, een passende beloning en een fijn en vaardig team. Wil jij dat ook?

Wat is nodig?

Affiniteit met nieuwe duurzame energie. Je weet misschien niet alles, maar met behulp van je actieve houding en ervaring als elektricien vind je snel je weg. Je zult het aanpassen en vervangen van meterkasten maakt onderdeel uit van je werk. We doen het werk met elkaar en bouwen een ‘werkfamilie’, om ’s avonds met een goed gevoel in bed te liggen en de volgende dag met goeie zin weer op. We vinden het belangrijk dat je groeit, nieuwsgierigheid en leergierigheid zijn goede eigenschappen. Klantcontact maakt deel uit van je werk. Wanneer je je hierin herkent, moet je direct solliciteren.

Solliciteren:

Mail: service@youen.nl

Als je liever eerst even wil bellen kan dat met

  • Jan Hein Blom via 06-51 54 33 72

(acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Share