085 – 822 24 60 info@youen.nl
Youen zonnepanelen

Hoofdtaken verkoop binnendienst zonnepanelen

Youen is een gecertificeerde en gerenommeerde installateur van pv-systemen (zonnepanelen) waarmee klanten zelf duurzame energie kunnen opwekken. Onze identiteit geeft je stevige schoenen om in te staan en onze installatieteams maken jouw beloftes waar. Bekijk onze reviews, we scoren gemiddeld een 9.

Jouw dagelijkse taken

Onze collega verkoop binnendienst is vaak de eerstelijns contactpersoon voor de klant. Je beheert de agenda’s van onze aankoopbegeleiders en houdt de voortgang van aanvragen en offertes scherp in de gaten. Daarnaast ondersteun je de verkopers met het bijhouden van gegevens in het CRM systeem en het ERP-systeem van Youen, zodat de gescoorde opdracht vlot en soepel door ons bedrijf loopt. Aan het einde van de rit controleer je de klanttevredenheid, zodat je ook echt 360 graden bij een opdracht betrokken bent.

Over Youen Installatie

Gespecialiseerd, gecertificeerd, erkend en ervaren installateur van zonnepanelen én Social Enterprise. Bakermat in Zeewolde en Nijkerk, dagelijks regionaal opererend en projectmatig landelijk.

Onze impact op de maatschappij is nieuwe, schone en duurzame energie, voor thuis en op het werk. In onze snelgroeiende en sterke organisatie werken we dagelijks aan onze goede kwaliteit en onze hoge klant-tevredenheid. Dat lukt dankzij ons team, de topmerken waar we mee werken, een passende beloning en een fijn en vaardig team. Wil jij dat ook? Solliciteer naar de functie Verkoop binnendienst.

Carrierekansen

De aankomende jaren zullen er steeds meer zonnepanelen geplaatst worden in allerlei situaties. Wanneer je het product begrijpt en de dynamiek van de markt doorgrondt, kun je in het bedrijf doorgroeien naar salesfuncties grotere verantwoordelijkheden, complexere taken en bijbehorende salariëring. Vergoeding van opleidingskosten is bespreekbaar. 

Wat is nodig?

Affiniteit met nieuwe duurzame energie. Je weet misschien niet alles, maar met behulp van je collega’s en je actieve houding en (misschien zelfs) enige ervaring met zonnepanelen of in de installatiebranche, vind je snel je weg. Opleiding of werk- en denkniveau liefst MBO of gelijkwaardig.

Solliciteren:

Mail: rick.schuurkamp@youen.nl

Als je liever eerst even wil bellen kan dat met Rick Schuurkamp via 06-13 82 14 18
(acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Share