085 – 822 24 60 info@youen.nl

Waarom zonne-energie van Youen?

Youen statement voor goed ondernemerschap

 • Youen ontwerpt, levert en installeert sinds 2014 systemen voor zonne-energie van klein tot groot. Youen is door het gezaghebbende InstallQ gecertificeerd als installateur voor zonnepanelen.
 • Ervaren PV-installateurs van Youen zijn goed voorbereid op hun werk. Ze kennen de producten uit jarenlange ervaring en beschikken over de juiste gereedschappen. Bij iedere installatie is een gediplomeerde elektricien aanwezig voor een veilige aansluiting die voldoet aan normen en eisen.
 • Werknemers van Youen krijgen voldoende veiligheidsmiddelen mee om een veilige werkplek te garanderen. Iedere werknemer van Youen is VCA gecertificeerd.
 • Youen is een geaccrediteerde Social Enterprise.
  • Onze bijdrage aan een betere wereld is financieel slimme, kwalitatieve duurzame energie die jouw autonomie verbetert.
  • Medewerkers van Youen verdienen een normaal inkomen en volgen opleidingen. Directieleden van Youen hebben een normaal salaris. Youen maakt een passende winst die hoort bij continuïteit op de lange termijn en haar karakter als Social Enterprise.
  • Youen onderneemt verstandig en op een financieel verantwoorde manier en reserveert periodiek bedragen om garantieverplichtingen ook op lange termijn na te kunnen komen.

Youen kwaliteit statement voor zorgeloze zonne-energie:

 • Youen-installaties zijn van topkwaliteit. Van kabel tot zonnepaneel, alle fabrikanten van onderdelen van de installatie hebben zich in de praktijk al jarenlang bewezen.
 • Leveranciers van Youen zijn net als Youen zelf, bedrijven met een uitstekende reputatie. Afspraken zoals garantie worden ook over 10 en 25 jaar, gewoon nagekomen.
 • Alle onderdelen van de installatie hebben onmiskenbare voordelen ten opzichte van anderen. Een installatie van Youen presteert dus beter.
 • Het vermogen van een installatie is er een die we garanderen. Bij Youen gaat het er niet om dat we die kunnen halen, wij willen de verwachting overtreffen.
 • Installatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde en speciaal daarvoor opgeleide Youen-professionals die een normaal salaris verdienen en veilig werken. Iedere opdracht wordt goed en netjes uitgevoerd.

Als we jouw installatie kunnen aansluiten op het internet, krijg je toegang tot on-line monitoring. We houden samen met jou de performance van jouw systeem scherp in de gaten. Wanneer service nodig is of verbeteringen mogelijk zijn, staan de PV-specialisten van Youen voor je klaar. Zo blijft jouw investering dus ook op de lange termijn in top- conditie.

Leveranciers van Youen

 

Zonnepanelen

Voor 2020 selecteert Youen zonnepanelen van:

 • Axitec, vanwege gunstige garantievoorwaarden zoals maar liefst 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.
 • Jinko, vanwege de TIER1 top-notering, oftewel een stevige bankability. Dit is belangrijk als je jouw omvangrijke project wil financieren bij een grootbank.

Omvormersystemen

 • Solar Edge met power optimizers optimaliseert de opbrengst van het systeem, maakt monitoring per paneel mogelijk en kan het voltage van het hele systeem in een keer terugbrengen naar 1 volt.
 • Huawei Solar is goede waar voor je geld. Zij ontwikkelen en produceren seriële omvormers van wereldklasse. De omvang van de onderneming staat borg voor continuïteit van product en service. Voor zowel residentiële oplossingen uitgevoerd met zigbee protocol om in later stadium gemakkelijk domotica en accu te kunnen aansluiten, tot en met de industriële machines die de grote power plants continuïteit beloven.

Montagesystemen van Van der Valk Solar systems

Familie bedrijf Van der Valk (niet te verwarren met de hotelketen) heeft haar roots in de Nederlandse kassenbouw en levert al sinds 1963 montagesystemen, waarvan de laatste vijftien jaren ook voor de montage van zonnepanelen voor schuine en platte daken.
Met een reputatie als marktleider en staat zij bekend om haar innovaties en stormbestendige kwaliteit. Alle montage systemen voldoen aan strenge normen en worden geleverd met 10 jaar productgarantie.

Bekabeling van Draka

De van oorsprong Nederlandse producent Draka levert de kabels voor de installaties van Youen. Inmiddels is Draka onderdeel van het grootste kabel producerende bedrijf ter wereld: de Italiaanse Prysmian Group, waardoor product en service alleen maar beter en robuuster zijn geworden. Youen selecteert Tecsun, speciaal voor solar doeleinden. Tecsun zal op het dak tientallen jaren meegaan en staat garant voor een lage weerstand zodat zoveel mogelijk duurzaam opgewekte zonne-energie zo onbelemmerd mogelijk in de omvormer terecht komt.

Connectoren van Stäubli

Bij de montage van zonnepanelen wordt de MC4 connector (stekker) veelvuldig toegepast. Youen verkiest het originele en betrouwbare product ontworpen en geproduceerd door het Oostenrijkse Stäubli en die worden alleen met de juiste gereedschappen gemonteerd. Goede verbindingen zijn een vereiste voor goede, betrouwbare en vooral veilige PV-systemen, voor zowel klant als verzekeraar.

Wil jij ook zonnepanelen
op je dak?

✔ check of je dak geschikt is
✔ bereken het aantal panelen
✔ en zie wat je bespaart!