085 – 822 24 60 info@youen.nl

Wat is de levensduur van zonnepanelen?

Zonnepanelen voor woningeigenaren

 

De prijs van zonnepanelen kun je direct terugvinden op de website van Youen. Ga voor installaties tot 50 panelen naar dakplan.youen.nl, maak jouw eigen dakplan en zie direct wat jouw zonnepanelen kosten in jouw situatie én voor je zullen opbrengen in geld en in duurzame kilowatt-uren.

Zonnepanelen voor 
bedrijven

 

Voor installaties tot 5megawatt of 15.000 panelen, kunt u Youen vragen om een gratis en vrijblijvende quickscan met daarin een kostenraming en een opbrengstprognose.

Hoe lang gaat een zonnepaneel mee?

Zonnepanelen maken met behulp van zonlicht elektriciteit. Het goede nieuws is dat een zonnepaneel daarvan amper slijt en dus ontzettend lang kan functioneren. Die slijtage (ook wel degeneratie genoemd) is in de praktijk vaak minder dan een half procent per jaar.

De standaard in de zonnepanelen industrie is dat een zonnepaneel na 25 jaar nog ten minste 80% van het originele opwerkingsvermogen moet hebben. Alle zonnepanelen worden volgens een standaard test methode getest, zodat je ook uniform kunt vergelijken.

 

Youen heeft ook zonnepanelen met een performance garantie van 92% na 25 jaar. Door de jaren heen heeft u dan bij elkaar opgeteld, een veel hogere stroomproductie.

Weten wat zonnepanelen betekenen voor jou thuissituatie? Probeer dan gratis de webtool van Youen. Daarmee kun je zelf je eigen plan maken en direct zien wat het kost en oplevert.

Zonnepanelen voor ondernemers
Via www.youen.nl/zakelijk download je de gratis whitepaper. Je mag ook een aankoopbegeleider van Youen om een vrijblijvende quickscan vragen.  Dan word gelijk goed geholpen met de kennis en kunde die je van een gecertificeerde en gespecialiseerde installateur van zonnepanelen mag verwachten.

.

Meer informatie

Vragen over de aanschafprijs en opbrengsten van zonnepanelen en thuisbatterijen? Youen is gespecialiseerd én gecertificeerd installateur van zonnestroom systemen. Vind contactgegevens hier. Of mail naar: verkoop@youen.nl . Bellen mag ook naar 085-822 2460. 

Share