085 – 822 24 60 info@youen.nl

Wat kosten zonnepanelen?

Kosten zonnepanelen voor woningeigenaren

 

De prijs van zonnepanelen kun je direct terugvinden op de website van Youen. Ga voor installaties tot 50 panelen naar dakplan.youen.nl, maak jouw eigen dakplan en zie direct wat jouw zonnepanelen kosten in jouw situatie én voor je zullen opbrengen in geld en in duurzame kilowatt-uren.

Kosten zonnepanelen voor 
bedrijven

Voor installaties tot 5megawatt of 15.000 panelen, kunt u Youen vragen om een gratis en vrijblijvende quickscan met daarin een kostenraming en een opbrengstprognose.

Hoe is de prijs voor zonnepanelen opgebouwd?

De prijs van zonnepanelen is opgebouwd uit drie delen: de DC-zijde, de AC-zijde en de netaansluiting. Voor woningen is meestal de netaansluiting al aanwezig en hoeft alleen nog maar de meterkast uitgebreid te worden met een zekering, een aardlekbeveiliging en een overspanningsbeveiliging. 

Grotere installaties vergen een goede assessment van de situatie en een technische calculatie uitgevoerd door een professional. Daarbij is voor de meeste grote installaties een technische Scope12 keuring een vereiste van de verzekeraar. Youen heeft die kennis en kunde voor u beschikbaar.  

De installatie voor zonne-energie

Meer informatie

Vragen over de aanschafprijs en opbrengsten van zonnepanelen? Youen is gespecialiseerd én gecertificeerd installateur van zonnestroom systemen. Mail naar: verkoop@youen.nl of bel naar 085-822 2460. 

Share