085 – 822 24 60 info@youen.nl

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

In de strijd tegen de opwarming van de aarde is het belangrijk dat we op een andere manier gaan voorzien in onze energie. Kortgezegd komt het erop neer dat we moeten stoppen met verbranden, zodat er geen overmatige CO2 meer wordt geproduceerd, die als het ware als een deken over onze aarde blijft liggen. Omdat voor elkaar te krijgen hebben vrijwel alle landen in 2015 het Klimaatverdrag van Parijs ondertekend en ontwikkelen de Europese Unie en de Nederlandse overheid beleid om de energietransitie uit te voeren. Om iedereen te verleiden daaraan mee te doen, maakt de overheid het financieel aantrekkelijk met behulp van belastingvoordeel en subsidies.

  • Bedrijven en grote investereerders kunnen voor hun installaties van meer dan 15 kilowatt en een aansluitvermogen van meer dan 100 ampere, een SDE-subsidie aanvragen.
  • Particulieren mogen hun btw terug vragen
  • Kleine bedrijven kunnen profiteren van ISDE-subsidies en de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Dat de overheid iedereen stimuleert om te kiezen voor duurzame energie, is hartstikke goed. Al die regels maken het soms wel wat moeilijker en daarom heeft Youen specialisten beschikbaar die u kunnen helpen met het kiezen van de juiste subsidie of regeling. Dan weet je ook direct waar je in financieel opzicht aan toe bent voor de lange termijn. Deze service stelt Youen gratis beschikbaar. En als we uw zonnepanelen mogen installeren, dan helpen we ook kosteloos met de aanvraag.

Hulp bij subsidies voor zonnepanelen? Neem contact op met de specialist van Youen.
Bel hiervoor naar: 085-822 2460. Of mail naar verkoop@youen.nl

Wil je meer weten over het installeren van zonnepanelen voor bedrijven?
Ga dan naar de pagina in de website van Youen en download dan de gratis whitepaper over dit onderwerp.

Share