085 – 822 24 60 info@youen.nl

Kan ik zonnepanelen zelf plaatsen?

(Of zal ik toch maar een specialist vragen?)

Zonnepanelen plaatsen is specialistisch werk. Je moet getraind zijn om op hoogte te kunnen werken, installaties kunnen maken die alle stormen kunnen weerstaan en verstand hebben van elektriciteit, zowel van gelijkstroom als wisselstroom.

Bij Youen hebben we kennis van producten die je nodig zijn voor een installatie waar je op de lange termijn ook iets goeds aan zult hebben. Je moet er rekening mee houden dat belanghebbenden zoals verzekeraars of fabrikanten, een vakkundige installatie eisen.

Alle reden om een gecertificeerd en gespecialiseerd bedrijf zoals Youen jouw zonnepanelen te laten installeren. Bovendien kan Youen door haar inkoopkracht en haar getrainde manier van werken, zonnepanelen goedkoper en beter installeren dan de meeste anderen. Maak daarom een verstandige keuze, dan ben je ook verzekerd van een betrouwbare installatie met goede garanties waarmee je zelf jarenlang je eigen duurzame energie kunt opwekken, en ook nog eens goede waarde toevoegt aan je eigen huis of bedrijfsgebouw.

 

Belangrijk aspect is de verantwoordelijkheid voor veilig werken. De monteurs van Youen gebruiken voor alle werken die ze doen hun eigen veiligheidsmiddelen en goede gereedschappen. Iedere werknemer van Youen heeft zijn VCA-diploma gehaald. Daarmee weet je als klant dat de installatie die je van Youen krijgt, wordt aangelegd vanuit een veilige werkplek en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, van vallijn tot veiligheidsbril en van schroevendraaier tot krimptang.

Youen uitleg thuisbatterij zonnepanelen
Youen uitleg thuisbatterij zonnepanelen
Youen uitleg thuisbatterij zonnepanelen

Zonnepanelen voor woningeigenaren

 

De prijs van zonnepanelen kun je direct terugvinden op de website van Youen. Ga voor installaties tot 50 panelen naar dakplan.youen.nl, maak jouw eigen dakplan en zie direct wat jouw zonnepanelen kosten in jouw situatie én voor je zullen opbrengen in geld en in duurzame kilowatt-uren.

Zonnepanelen voor 
bedrijven

 

Voor installaties tot 5megawatt of 15.000 panelen, kunt u Youen vragen om een gratis en vrijblijvende quickscan met daarin een kostenraming en een opbrengstprognose.

Meer informatie

Vragen over de aanschafprijs en opbrengsten van zonnepanelen en thuisbatterijen? Youen is gespecialiseerd én gecertificeerd installateur van zonnestroom systemen. Vind contactgegevens hier. Of mail naar: verkoop@youen.nl . Bellen mag ook naar 085-822 2460. 

Share