085 – 822 24 60 info@youen.nl

Wat is de kostprijs van zonnepanelen?

Kosten zonnepanelen voor woningeigenaren

 

De prijs van zonnepanelen kun je direct terugvinden op de website van Youen. Ga voor installaties tot 50 panelen naar dakplan.youen.nl, maak jouw eigen dakplan en zie direct wat jouw zonnepanelen kosten in jouw situatie én voor je zullen opbrengen in geld en in duurzame kilowatt-uren.

Kosten zonnepanelen voor 
bedrijven

Voor installaties tot 5megawatt of 15.000 panelen, kunt u Youen vragen om een gratis en vrijblijvende quickscan met daarin een kostenraming en een opbrengstprognose.

Hoe is de kostprijs van zonnepanelen opgebouwd?

Bij het bepalen van geschiktheid van een dak voor zonnepanelen komen als eerste de afmetingen van het dak en de constructie van het gebouw onder de aandacht. Vervolgens kijkt de specialist naar risico’s op schaduw zoals die van schoorstenen, bomen of omliggende gebouwen. Het dak moet bereikbaar zijn en aan het dak moet veilig gewerkt kunnen worden. Ander belangrijk punt van aandacht is het kabeltracé.

De meeste daken zijn wel geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De uitzonderingen zijn doorgaans de rieten daken en de lijstenen daken.

De kostprijs van zonnepanelen voor woningen kun je makkelijk zelf berekenen met de handige webtooling van Youen.

De kostprijs van zonnepanelen voor bedrijven is complexer. Op www.youen.nl/zakelijk kan je kosteloos een whitepaper voor zonnepanelen voor bedrijven downloaden. Je mag ook een aankoopbegeleider vragen om een vrijblijvende quickscan voor jouw situatie.

De installatie voor zonne-energie

Meer informatie

Vragen over de aanschafprijs en opbrengsten van zonnepanelen? Youen is gespecialiseerd én gecertificeerd installateur van zonnestroom systemen. Mail naar: verkoop@youen.nl of bel naar 085-822 2460. 

Share