085 – 822 24 60 info@youen.nl

Financieren van zonnepanelen

Financieel rendement!

Financieren van zonnepanelen

Ook door financiers worden zonnepanelen gezien als een veilige belegging die vanaf de installatiedatum jarenlang goed rendement genereert. Een lening voor zonnepanelen is daarom in zeer veel gevallen haalbaar. Voorbeelden van vormen van financiering zijn: 

 • Een lening voor het plaatsen van zonnepanelen. Hiermee kunt u het hoogste financiële rendement behalen, maar bent u zelf verantwoordelijk voor de zonnepanelen.
 • Het verhuren van het dak voor zonnepanelen. Hiermee krijgt u een vergoeding voor het ter beschikking stellen van bijvoorbeeld het dak of een parkeerplaats voor het plaatsen van zonnepanelen, waarbij u niet zelf verantwoordelijk bent voor de installatie.
youen-zonnepanelen

Hoe rendement behalen met zonnepanelen?

Geïnstalleerde zonnepanelen produceren duurzame kw/h die geld waard zijn. Dat is uiteindelijk merkbaar doordat zonnepanelen een belangrijke besparing genereren op de energierekening, omdat de kw/h die je zelf opwekt, elders niet meer ingekocht hoeven worden. 

Daarnaast mag duurzaam opgewekte stroom terug-geleverd worden aan het elektriciteitsnet. De slimme meter vertelt hoeveel is terug geleverd en met de stroomleverancier kun je daarover een prijs afspreken.

Subsidies voor zonnepanelen

De overheid stimuleert het plaatsen van zonnepanelen met behulp van subsidies en belastingvoordeel. Daar kan Youen u de weg wijzen met behulp van een gespecialiseerde financieel adviseur. Youen werkt graag samen met www.duurzaamgefinancierd.nl.

Hoe verder met financiering van zonnepanelen?

Wanneer u meer wil weten over het financieren van zonnepanelen, komen we graag met u in contact. Vul daartoe direct het volgende formulier in. Uw gegevens komen vervolgens terecht bij een zonnepanelen specialist van Youen en bij een financieel specialist van Duurzaam Gefinancierd. Daarna krijgt u een degelijk advies

logo_duurzaamgefinancierd

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Longi LR4-60HPH

 • 120 cell monocrystalline
 • 375 Wattpeak
 • Goede prestaties in omgeving met weinig licht instraling
Trina HoneyBlack 120 cell monocrystalline

Jinko Tiger N-Type All Black

 • 120 cell monocrystalline
 • 395-405 Wattpeak
 • Hoge stroomopbrengst gedurende de levensduur

REC Alpha

 • 370 Wattpeak
 • met omruilgarantie
 • Sterk bij hoge temperaturen
 • Duurzame productie

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share