085 – 822 24 60 info@youen.nl

Duurzame zonnepanelen Leusden

Wij willen energie duurzaam, gratis en makkelijk maken. Daarom maken wij betrouwbare zonne-energie toegankelijk met de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit en met jarenlange garanties. Zorgeloze zonne-energie om trots op te zijn. Voor jou thuis en op het werkDat is Youen, energie van jou.

Zonnepanelen Leusden
Youen Flyer Maand van de Duurzaamheid

Flink besparen!

Schrijf je tot 30 September vrijblijvend in voor de Maand van de Duurzaamheid en profiteer van hoge kortingen!

Flink besparen!

Zonnepanelen in Leusden koop je bij Youen

Duurzame zonne-energiesystemen, voor een duurzamer Leusden

Youen levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen.
De voordelen:

  • meer zelf opgewekte, duurzame, energie
  • snel terugverdienen
  • garanties tot 30 jaar
  • als regionale partij zijn we altijd in de buurt

Geheel vrijblijvend samenwerken aan meer en betere duurzame energie. Iedere kilowatt/uur die je zelf opwekt met je eigen panelen, hoef je elders niet in te kopen.

Inwoners van gemeente Leusden krijgen tijdens de Maand van de duurzaamheid zonnepanelen van Youen en eventueel zelfs met de voordelige duurzaamheidslening. Wij helpen u bij de aanvraag.

Hoe verder?

Schrijf je in! Bekijk wat jij kan besparen. Youen maakt een plan voor jouw situatie en een offerte. Pas dan beslis je of je mee wilt doen.

 

Neem deel aan onze online informatiebijeenkomst

Op woensdag 20 september 2023 om 20.00 uur organiseert Youen een online informatieavond over zonnepanelen. Meld je aan via het formulier en ruim van te voren ontvang je een mail met instructies.

Elke zonnestraal geeft direct rendement

Schrijf je in en bekijk wat jij kunt besparen

Youen – regionaal sterk

Samen maken we gemeente Leusden Duurzamer

De mensen van Youen zijn hard aan het werk voor de beste en de goedkoopste zonne-energie die er bestaat.

We denken graag mee in de beste zonnestroom oplossing voor jouw woning of bedrijfsgebouw en jouw situatie. Kies voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen met goede garanties en een scherpe prijs.

Kenmerkend aan Youen is onze persoonlijke aanpak van begin tot het eind. Neem contact met ons op voor vrijblijvende offerte.

Youen_Emmeloord

Overzicht van onze zonnepanelen

De nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Bekijk en vergelijk ons aanbod zonnepanelen. Zo zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent om samen met onze adviseurs de beste keuze te maken voor jouw situatie.

Goede prijs/kwaliteit

440 Wp

Merk: LONGI
Type cel: P-Type
Garantie: 25 jaar

Hoogwaardig design

445 Wp

Merk: AIKO
Type cel: N-Type ABC
Garantie: 15 jaar

Europese topkwaliteit

420 Wp

Merk: REC
Type cel: Hetero Junction
Garantie: 25 jaar

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share