085 – 822 24 60 info@youen.nl

Zonnepanelen Nijkerk

Wat kun jij besparen?

Doe de gratis Dakcheck

Bereken binnen 60 seconden
wat jouw dak waard is.

Nijkerk

In de prachtige stad Nijkerk, ons trotse thuisfront, zijn we al goed op weg om onze duurzaamheidsdoelen te bereiken. Youen installeert al 10 jaar zonnepanelen, Nijkerk is daarbij niet achtergebleven. Met meer dan 250 voltooide installaties maken we samen met onze klanten een significant verschil voor zowel de portemonnee als het milieu. Kies voor Youen, jouw betrouwbare partner in de overstap naar schone energie, en maak de toekomst van Nijkerk nog zonniger.

Waarom zonnepanelen in Nijkerk?

Nijkerk zet grote stappen richting een energieneutrale toekomst, en heeft duurzaamheidsdoelstellingen opgesteld om in 2050 energieneutraal te zijn. Met een focus op energiebesparing en duurzame energieopwekking. Dit streven omvat een breed scala aan initiatieven, waaronder aanzienlijke inspanningen op het gebied van energiebesparing en de overstap naar duurzame energiebronnen. Met maar liefst 12.632 koopwoningen in de stad is het potentieel voor zonne-energie enorm.
Nijkerk

De voordelen van het installeren van zonnepanelen in Nijkerk zijn enorm

Financiële besparingen

Profiteer van elke zonnestraal. Met onze zonnepanelen verlaag je de energierekening significant, dankzij je eigen gratis opgewekte elektriciteit. Daarbij verhoog je ook de waarde van je huis met zonnepanelen.

Bijdragen aan een duurzamer Nijkerk

Door om te schakelen naar zonne-energie, verminder je de CO2-uitstoot en draag je bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Onafhankelijkheid

Word onafhankelijk van fluctuerende energieprijzen en geniet van de stabiliteit die zonne-energie biedt.

Voordelige investering

Met de huidige lage prijzen voor zonnepanelen en gunstige salderingsregeling is dit hét moment om te investeren.

Jouw zonnepanelen installatie in Nijkerk

Bij Youen maken we de overstap naar zonne-energie eenvoudig en duidelijk. Het begint allemaal met een persoonlijk adviesgesprek waarin we samen het ideale systeem voor jouw situatie bepalen. We kijken hierbij naar je energiebehoeften, technische aspecten en je eigen wensen. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid voor een laadpaal en thuisbatterij in onze adviezen, zodat je niet alleen je eigen energie opwekt, maar ook efficiënt kunt opslaan en gebruiken, zelfs als de zon niet schijnt. Na het adviesgesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Als je akkoord hebt gegeven, plannen we de installatie in. Zo kun je snel genieten van jouw eigen opgewekte energie, moeiteloos je voertuigen kunt opladen en altijd profiteren van een betrouwbare energievoorziening.

Klaar voor de overstap naar zonne-energie?

Neem vandaag nog contact op met een expert van Youen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Samen maken we Nijkerk duurzamer en jouw energierekening lager!

Wat levert jouw dak op?

Bekijk binnen 1 minuut de potentie van jouw dak

Gratis en vrijblijvend

Ontvang een persoonlijke offerte voor zonnepanelen in Nijkerk

Advies op maat in drie stappen

Zelf ook de stap maken om Nijkerk nog duurzamer te maken? Neem contact op met een van onze adviseurs, samen bekijken we het beste plan voor jouw situatie

Het eerste contact

Vul het formulier in en binnen 48 uur neemt een adviseur contact met je op.

Een vrijblijvend adviesgesprek

Bekijk samen met een van onze adviseurs naar de beste oplossingen voor jouw situatie. Op locatie of telefonisch.

Een offerte op maat

Direct na het adviesgesprek ontvang je een offerte op maat gemaakt aan jouw behoeften.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan >

Nijverheidsstraat 15 | 3861 RJ Nijkerk

Gildenveld 12-C | 3892 DG Zeewolde

Vul hieronder je gegevens in

Veelgestelde vragen

Welke subsidies zijn er beschikbaar voor zonnepanelen in Nijkerk

De gemeente Nijkerk zet zich in voor een duurzame omgeving en daarom hebben ze de toekomstbestendig wonen lening beschikbaar gemaakt. Deze lening is speciaal in het leven geroepen om inwoners te motiveren te investeren in zonnepanelen. Het maakt het haalbaar en voordelig om te investeren in zonnepanelen zonder dat je spaargeld hoeft aan te spreken. Daarbij draagt het bij aan het behalen van onze gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen.

Hoe werkt de salderingsregeling?

Ook kunnen zonnepanelen gebruik maken van de financiele voordelen van de salderingsregeling. Deze regeling maakt het mogelijk voor huishoudens en bedrijven in Nijkerk om de stroom die zij met hun zonnpanelen opwekken en niet direct vebruiken, terug te leveren aan het elektricitietsnet. De waarde van deze teruggeleverde stroom wordt vervolgens verrekend met de stroom die op andere momenten wordt afgenomen, wat resulteert in een lagere energierekening. Dit verhoogt het rendement op de investering in zonnepanelen aanzienlijk en maakt het een aantrekkelijke optie voor veel huishoudens. Lees hier meer over de salderingsregeling.   

Kun je zonnepanelen zelf schoonmaken?

Eenmaal geinstalleerd hebben zonnepanelen verrassend weinig onderhoud nodig. Toch is het belangrijk om ze regelmatig te controleren op vuil wat de efficientie kan verminderen. Als dit het geval is dan is het handig om eens in de zoveel tijd je zonnepanelen schoon te maken. Lees hier tips en tricks over het schoonmaken van je zonnepanelen.

Hoe snel verdien je zonnepanelen terug?

De terugverdientijd van zonnepanelen is een cruciaal aspect voor veel huishoudens en bedrijven die overwegen om over te stappen op zonne-energie. Deze periode refereert aan de tijd die het kost om de initiële investering in de zonnepanelen terug te verdienen via de besparing op de energierekening.

Gemiddeld ligt de terugverdientijd van zonnepanelen in Nederland tussen de 5 en 9 jaar, afhankelijk van factoren zoals de hoeveelheid zonlicht op de locatie, de oriëntatie en hellingshoek van het dak, de kwaliteit van de zonnepanelen, en de energieprijzen. Dankzij financiële stimulansen zoals de salderingsregeling, kunnen eigenaren van zonnepanelen de overtollige elektriciteit die ze opwekken terugleveren aan het net, wat de terugverdientijd aanzienlijk verkort. Na het bereiken van de terugverdientijd levert elke opgewekte kilowattuur zuivere winst op, wat zonne-energie een aantrekkelijke langetermijninvestering maakt voor een duurzame toekomst. Aangezien zonnepanelen een garantie hebben van 25 tot 30 jaar, maak je vaak 20 jaar lang winst!

Share