Gemeente Nijkerk- Maand van de Duurzaamheid

Deze actie loopt van 9 januari tot 31 januari 2023.

Flink besparen!

Duurzame zonnepanelen
Nijkerk

De mensen van Youen zijn hard aan het werk voor de beste en de goedkoopste zonne-energie die er bestaat.

We denken graag mee in de beste zonnestroom oplossing voor jouw woning of bedrijfsgebouw en jouw situatie. Kies voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen met goede garanties en een scherpe prijs.

Kenmerkend aan Youen is onze persoonlijke aanpak van begin tot het eind. Neem contact met ons op voor vrijblijvende offerte

youen-zonnepanelen

Inwoners van gemeente Nijkerk krijgen tijdens de Maand van de duurzaamheid zonnepanelen van Youen en eventueel zelfs met de voordelige duurzaamheidslening van de gemeente. 

Doe mee met onze video

Op woensdag 25 januari 2023 om 20.00 uur hebben we een informatieavond via Zoom. Je kunt om 20.00 uur aansluiten om alles te weten te komen over zonnepanelen en zonne-energie in jouw huis. Graag de link ontvangen? Meld je aan via het formulier. 

Youen Flyer Maand van de Duurzaamheid

Zonnepanelen met Zekerheden

Youen levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen.
De voordelen:

  • meer zelf opgewekte duurzame energie
  • sneller terugverdienen
  • garantie tot 30 jaar
  • als regionale partij zijn we altijd in de buurt

Geheel vrijblijvend samenwerken aan meer, betere en goedkopere duurzame energie. Iedere kilowatt/uur die je zelf opwekt met je eigen panelen, hoef je elders niet te betalen. Met hoe meer mensen je inkoopt, hoe goedkoper de aanschaf wordt. Schrijf daarom zo snel mogelijk in.

En dan?

Youen maakt een plan voor jouw situatie en een offerte. Pas dan beslis je of je mee wilt doen. We kunnen je helpen met het aanvragen van de duurzaamheidslening. Installeren kan binnen drie weken en is binnen een dag klaar.

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

Overzicht van onze zonnepanelen

Nieuwste generatie zonnepanelen van topkwaliteit

P-type

Paneel voor woningen en projecten

  • tot 415 Wp
  • Fabrikant: Longi
Trina HoneyBlack 120 cell monocrystalline

N-Type all black

Paneel voor woningen en projecten

  • tot 430 Wp
  • Fabrikant: Jinko

Hetero-Junction

Paneel voor woningen en projecten

  • tot 420 Wp
  • Fabrikant: REC / Meyer Burger

Wat zeggen onze klanten

Persoonlijke aanpak van begin tot eind

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share