085 – 822 24 60 info@youen.nl

Zonnepanelen op een plat dak, hoe werkt dat?

Zonnepanelen voor woningeigenaren

 

De prijs van zonnepanelen kun je direct terugvinden op de website van Youen. Ga voor installaties tot 50 panelen naar dakplan.youen.nl, maak jouw eigen dakplan en zie direct wat jouw zonnepanelen kosten in jouw situatie én voor je zullen opbrengen in geld en in duurzame kilowatt-uren.

Zonnepanelen voor 
bedrijven

 

Voor installaties tot 5megawatt of 15.000 panelen, kunt u Youen vragen om een gratis en vrijblijvende quickscan met daarin een kostenraming en een opbrengstprognose.

Waar moet je op letten bij zonnepanelen op platte daken?

Goed ontwerp

Bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak is een goed ontwerp van groot belang. Daarbij gaat het niet alleen om de zonnepanelen zelf, het gaat ook om een controle van de constructie van het gebouw. Het is immers belangrijk om te weten of het dak het gewicht van de installatie kan dragen.

Youen kan u helpen met een controle van de constructie van een gebouw (constructieberekening). 

Vraag Youen naar een quickscan voor jouw situatie. Je kunt Youen bereiken via 085-822 2460, of mailen naar: info@youen.nl mag ook.

Youen quick scan voor bedrijven

Een aankoopbegeleider van Youen kan gratis een verkenning van jouw project voor je uitvoeren. Dan krijg je een beeld van zonnepanelen in jouw situatie en een goede indicatie van prijzen en opbrengsten van het systeem. Ga naar www.youen.nl/zakelijk.  Daar kun je een gratis whitepaper downloaden of direct een aanvraag doen.  .

Youen uitleg thuisbatterij zonnepanelen

Meer informatie

Vragen over de aanschafprijs en opbrengsten van zonnepanelen en thuisbatterijen? Youen is gespecialiseerd én gecertificeerd installateur van zonnestroom systemen. Vind contactgegevens hier. Of mail naar: verkoop@youen.nl . Bellen mag ook naar 085-822 2460. 

Share