085 – 822 24 60 info@youen.nl

Extra burenkorting

Pak ook jouw kans om flink te gaan besparen!

Doe je mee?

Omdat jouw buren zonnepanelen installeren, kan Youen goedkoper werken als jij ook meedoet. Dat willen we graag met je delen middels een extra korting.

Meld je hieronder aan. Dan maakt de gespecialiseerde aankoopbegeleider van Youen een afspraak om samen met jou een vrijblijvende offerte samen te stellen. Als je de panelen net als jouw buren laat installeren, krijgen jullie allebei (maximaal één keer) korting op je aankoop.

Hoe werkt het?

Meld je aan

Meld je hieronder vrijblijvend aan. Of neem contact op met een van onze adviseurs voor persoonlijk advies.

Kortingscode

Vul je persoonlijke kortingscode in als je de vrijblijvende offerte opvraagt.

Ontvang korting

Samen met jou maakt onze adviseur een zonneplan op maat en je ontvangt € 100,- extra korting bij akkoord op de offerte.

Meedoen!

Meld je vrijblijvend aan

Meld je aan en Youen maakt een plan voor jouw situatie en een offerte. Pas dan beslis je of je mee wilt doen. We kunnen je helpen met het aanvragen van de duurzaamheidslening. Installeren kan binnen drie weken en is binnen een dag klaar.

Actievoorwaarden

 • De actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Youen georganiseerde gift voucher actie (hierna voucher). De actie bestaat uit een tegoedbedrag voor een eenmalige korting bij aankoop van zonnepanelen, indien jouw buren dat ook doen en is voorts van toepassing indien is voldaan aan onderstaande voorwaarden.
 • In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden is de actie van toepassing op de door Youen uitgegeven voucher. Door gebruik te maken van de voucher aanvaard je de voucher voorwaarden.
Youen opbrengst zonnepanelen
 • Iedere voucher is voorzien van een unieke code. Dit is een nummer/tekstcode. Je dient de voucher (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruikt door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele vouchers en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Youen te worden verstrekt. Youen behoudt zich het recht voor om de voucher uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele voucher code.
 • Meld je aan via onze website www.youen.nl/buren.
 • De voucher is niet inwisselbaar voor geld.
 • De voucher is niet overdraagbaar.
 • Maximaal 1 voucher per klant.
 • Het is niet toegestaan vouchers of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
 • Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van de voucher wordt ontzegd.
 • Het is niet toegestaan de voucher op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 • Na het verstrijken van de vervaldatum kunnen er aan de voucher geen rechten meer worden ontleed.
Share