085 – 822 24 60 info@youen.nl

Zonnepanelen voor bedrijven

Met de energietransitie ontkomen bedrijven niet meer aan het verbeteren van de duurzaamheid van gebouwen. De overheid stimuleert niet alleen, duurzaamheid is zo belangrijk dat in de toekomst handhaving onderdeel van beleid zal zijn. Het plaatsen van zonnepanelen verduurzaamt een gebouw dermate, dat eigenaren daar bijna vanzelf voor kiezen. Voorts geeft het produceren van de eigen duurzame energie niet alleen een extra verdienmodel, de toegenomen zelfstandigheid geeft ook een goed gevoel.

Youen: Installatie + Onderhoud

Installatiemedewerkers van Youen zijn zeer ervaren en VCA-gecertificeerde specialisten op het gebied van het plaatsen en onderhoud van zonnepanelen. Ieder project wordt vooraf doorgerekend en intern overlegd. Hierdoor wordt kwaliteit op een hoog niveau gewaarborgd. Daarnaast heeft Youen een onderhoudsovereenkomst beschikbaar waarmee het technische beheer voor de lange termijn gewaarborgd kan worden. Klanten van Youen zijn hierdoor met grote betrouwbaarheid en zeer goede service ontzorgd.

Masterclass

Alhoewel iedereen wel weet dat zonnepanelen stroom maken, brengt het bespreken van het onderwerp voor velen toch nog een veelheid van vragen aan het licht. Met de najaarsronde voor de SDE+ subsidie in het vizier, organiseerde Youen de Masterclass met het doel om beter geïnformeerde relaties te bouwen. Het is de ervaring van Youen dat een goed geïnformeerde klant ook een leukere klant is, daarom staat transparantie hoog in het vaandel en organiseerde Youen de Masterclass voor bedrijven samen met Van der Valk Solar Systems, ABN Amro en RVO.

Meer weten?

Van de Masterclass is een verslag gemaakt. Als je die wilt ontvangen dan kun je die aanvragen met een mailtje naar: info@youen.nl of lees verder over Youen.

Share