085 – 822 24 60 info@youen.nl

De maand van de Duurzaamheid

Ga naar jouw stad en schrijf je in! 

We zijn met zijn allen hard op weg om onze regio’s steeds verder te verduurzamen. Om de stap naar zonnepanelen te verkleinen zet Youen bijna elke maand een stad of dorp uit onze regio in het zonnetje. Wij organiseren dan de Maand van de Duurzaamheid. Deze maand zetten we niet één maar twee gemeentes in het zonnetje!

Januari / februari – Schrijf je in tot 29 februari

Nijkerk, Nijkerkerveen, Appel, Driedorp, Holk, Kruishaar en Hoevelaken

Wat zeggen onze klanten

Persoonlijke aanpak van begin tot eind

Van begin tot eind service, communicatie en meedenken met de klant . Dat is hoe wij Youen hebben ervaren ...met als resultaat 14 prachtige zonnepanelen op de gevels. De plaatsing (gevel ipv dak, relatief nieuw) ging niet geheel vlekkeloos maar onvermoeibaar werd er gewerkt aan een goede oplossing. Kortom ... een krachtig , vriendelijk en fijn bedrijf ! Aanrader !

Youen is een bedrijf met korte lijnen, helpt op een deskundige wijze bij het maken van de keuzes en komt haar afspraken na. Daarnaast hebben wij nu al na enkele weken ons dak vol liggen met goed werkende zonnepanelen. Wij zijn blij dat we voor de tweede keer voor Youen hebben gekozen.

Het voortraject was persoonlijk en de uitvoering was keurig. Alle afspraken zijn tot in detail nagekomen! Het resultaat ziet er prima uit.

Share